Politikë cookie

1xbet-albania.top përdor cookies për të personalizuar eksperiencën tuaj në faqen tonë të internetit. Kjo politikë e cookies përshkruan se cila lloj cookies përdoren, si punojnë dhe si mund t'i kontrolloni ato.

Me përdorimin e faqes sonë të internetit, ju pranoni përdorimin e cookies sipas kësaj politike. Ju këshillojmë të lexoni këtë politikë me kujdes për të kuptuar se si përdorim, mbrojmë dhe ruajmë informacionin tuaj personal në lidhje me cookies.

Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që ruhen në kompjuterin tuaj ose pajisjen tuaj mobile kur vizitoni një faqe interneti. Cookies janë shumë të dobishme për faqet e internetit sepse lejojnë faqen të memorizojë preferencat tuaja, të shikojë faqet siç dëshironi dhe të përdorë të dhënat për të siguruar eksperiencë më të personalizuar. Cookies nuk mund të dëmtojnë kompjuterin tuaj dhe informacionin tuaj personal nuk ruhet në to.

Cilat lloj cookies përdoren nga 1xbet-albania.top?

1xbet-albania.top përdor disa lloje të ndryshme cookies:

  • Cookies të domosdoshme: Këto cookies janë të nevojshme për funksionimin e faqes sonë të internetit dhe për të siguruar që ju të mund të navigoni në faqen tonë dhe t'i përdorni funksionet e saj. Këto cookies nuk ruajnë të dhënat personale.
  • Cookies të performancës: Këto cookies mbledhin informacion për mënyrën sesi ju përdorni faqen tonë të internetit, sa shpesh e vizitoni atë, si dhe cilat faqe ju shikoni më shpesh. Këto të dhëna na ndihmojnë të përmirësojmë faqen tonë dhe t'i përshtatim për preferencat tuaja.
  • Cookies te funksionaliteti: Këto cookies na ndihmojnë të ruajmë preferencat tuaja për të personalizuar faqen tone dhe për të ofruar funksionet që ju preferoni.

Si mund të kontrolloni cookies në 1xbet-albania.top?

Ju mund të kontrolloni dhe të fshini cookies në browserin tuaj. Këshillojmë të kërkoni informacione në ndihmën e browserit tuaj ose të vizitoni faqet e internetit të burimeve të ndryshme që ofrojnë udhëzime për menaxhimin e cookies.

Ju mund të caktoni browserin tuaj të refuzojë të gjitha cookies ose të tregojë kur një cookies është duke u përdorur. Megjithatë, nëse refuzoni të pranoni cookies, disa pjesë të faqes tonë mund të mos funksionojnë siç duhet.